à la carte

Vanaf heden werken we niet meer met een vaste kaart. Ik kom persoonlijk mijn primeurs en seizoensgebonden gerechten voorstellen aan tafel. Zo kan ik mijn creativiteit aanscherpen.

Voor ons vast kliënteel die kennen onze klassiekers, die kunnen dan ook vooraf besteld worden bij reservatie.

Tafelen is en blijft voor ons een feest, daarom houdt Chez Raoul vast aan haar eigen systeem:
voorgerecht en hoofdgerecht te nemen omwille van het beperkt aantal zitplaatsen.

Afhaalgerechten kunnen het hele jaar door besteld worden volgens uw smaak. Bestelling 2 dagen vooraf.

samen moeten we dit virus overleven

Voorgerechten

  • Nostalgie
    22.50 €

    verse zalm, belegd met appeltjes, bieslook, roze peper, geglaceerd vissausje “warm”

  • Ons eeuwig succes
    22.50 € pp

    “Big Mac” vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    14.50 € pp

    “Big Mac” afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    28.00 €

    gebakken eendelever van “Maison Mitteault”, met appeltjes (in de zomerperiode met perzik), geblust met Calvados

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Fijn gevogelte
    35.00 € pp

    fine champagne – per 2 personen

  • Specialiteit van onze slager
    36.00 € pp

    Vanaf 2 personen, Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, met mijn befaamde saus “Curnonsky” pittig “wodka – gin – sjalot – mosterd”

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    Op de graat gebakken noordzeetong met zorg gefileerd door ons Jen. Huisgemaakte saus tartaar, verfijnd met mimosa van ei

  • Vissuggestie van de dag
    dagprijs

    volgens aanvoer

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer:

vanaf 10 oktober – rozig gebraden hertekalf

vanaf 15 oktober – simpel gebraden fazanthaan, vanaf 2 personen

rozig gebraden hazerug, vanaf 2 personen

Einde seizoen 10 januari

Nagerecht

Nagerechten volgens seizoen, onze kazen zijn onze specialiteit.

Verder zijn er nog pousse-café’s, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, … .