ontdék onze

Afhaalgerechten

een beetje “Chez Raoul”  bij u thuis

Omdat tafelen een feest moet zijn, onze afhaalgerechten te verkrijgen vanaf vrijdag 23 oktober tot en met 31 december.
Geïnspireerd op ons lievelingsseizoen.

Al onze gerechten zijn naar onze traditie met liefde en vakkennis bereidt, inclusief begeleidende brief met instructies van Jen en perfect opwarmbaar.

Bestelling 2 dagen (48u) vooraf plaatsen om de kwaliteit te garanderen

Bestellingen voor de Feestdagen dienen 1 week vooraf geplaatst om de versheid,
kwaliteit en toelevering van onze leveranciers te kunnen garanderen.

tel: +32 (0) 3 213 09 77
e-mail: jenroe@skynet.be

Hopelijk kunnen wij u toch snel weer verwelkomen in onze Parijse Bistrot en naar de Feestdagen toe zijn wij geopend:

  • Kerstavond 24 december: avondservice
  • Kerstdag 25 december: middag- & avondservice
  • Tweede Kerstdag 26 december: middag- en avondservice
  • Ons afscheid op Oudejaarsavond 31 december: avondservice

Dit alles met een vast menu, beschikbaar vanaf 1 november.

Wij hopen, gezien de huidige omstandigheden, op een mooi afscheid op deze locatie.

Met spijt in ons hart sluiten wij de deuren op deze locatie op 1 januari 2021.

En ondertussen denken wij verder aan onze toekomst…

Chef Raoul & Jen

Voorgerechten

  • Klein maar fijn
    16,00 €

    Zeeuwse mosseltjes uit de schelp op de wijze van Raoul

  • Huisgepocheerde terrine van ganzenlever
    24,00 €

    marmelades, rode wijnsiroop, krentenbrood

  • Gebakken eendenlever met appeltjes
    26,00 €

    sausje geparfumeerd met ‘vieille Calvados’

  • Ons eeuwig succes: ‘Big Mac’
    21,00 € per persoon

    zelf op te bouwen mits advies van Jen, vanaf twee personen

  • Parpadelle gegaard in schaaldierenbouillon
    18,00 €

    selderie, trostomaat, wok van scampi’s uit de pel

  • Feestelijk soepje van langoustines
    16,00 €

    kervel, moestuingroentjes, 1/2 liter per persoon

  • Roulade van verse zalm
    20,00 €

    snippers appel, bieslook, roze peper, witte wijnsaus (warm)

Hoofdgerechten

  • Rozig gebraden hazerug
    32,00 € per persoon

    Doyennépeertjes gestoofd in Bordeaux-wijn, twee wildsausjes, selderpuree of vijf kroketjes per persoon, vanaf twee personen

  • Hertekalf met crèmeux van schorseneren
    30,00 €

    bospaddestoeltjes, wildsausje met bittere chocolade, rode wijn en tijmparfum, selderpuree of vijf kroketjes per persoon

  • Suprême van fazanthen
    28,00 € per persoon

    ‘fine champagne’, Brussels loof, vanaf twee personen

  • Chateaubriand met gebakken eendenlever
    36,00 € per persoon

    bladspinazie “Rossini”, vanaf twee personen

  • Supplement seizoenstruffel
    10,00 € per persoon
  • Lekker Belgisch: sappig varkenshaasje
    25,00 €

    stoempje met Brusselse spruitjes, picklessausje ‘Blackwell’

  • Wit van grote tarbot
    45,00 €

    parfum van waterkers, pistou van trostomaatjes, aardappelpuree

  • Gepocheerde tongfilets met zurkel
    35,00 €

    Oostendse garnaal, sausje met champagne ‘Brut’

  • Kreeft uit de schaal
    dagprijs

    klassiek gereserveerd à l’amoricaine, 350 à 400 gr per persoon, vanaf 2 personen

U kunt ook gerechten bestellen naar eigen smaak / eigen suggestie aan de Chef

Nagerecht

  • Onze specialiteit: fijne flensjes
    10,00 €

    ‘Comédie Française’ met Grand Marnier

  • Kersen ‘Cerises Jubilée’
    10,00 €

    met Kirsch

  • Assortiment geselecteerde Franse kazen
    14,00 €