ontdék onze
Omdat tafelen een feest moet zijn, onze afhaalgerechten te verkrijgen vanaf vrijdag 23 oktober tot en met 31 december.
Geïnspireerd op ons lievelingsseizoen.
Al onze gerechten zijn naar onze traditie met liefde en vakkennis bereidt, inclusief begeleidende brief met instructies van Jen en perfect opwarmbaar.
Bestelling 2 dagen (48u) vooraf plaatsen om de kwaliteit te garanderen
Bestellingen voor de Feestdagen dienen 1 week vooraf geplaatst om de versheid,
kwaliteit en toelevering van onze leveranciers te kunnen garanderen.
tel: +32 (0) 3 213 09 77
e-mail: jenroe@skynet.be
Zeeuwse mosseltjes uit de schelp op de wijze van Raoul
marmelades, rode wijnsiroop, krentenbrood
sausje geparfumeerd met ‘vieille Calvados’
zelf op te bouwen mits advies van Jen, vanaf twee personen
selderie, trostomaat, wok van scampi’s uit de pel
kervel, moestuingroentjes, 1/2 liter per persoon
snippers appel, bieslook, roze peper, witte wijnsaus (warm)
Doyennépeertjes gestoofd in Bordeaux-wijn, twee wildsausjes, selderpuree of vijf kroketjes per persoon, vanaf twee personen
bospaddestoeltjes, wildsausje met bittere chocolade, rode wijn en tijmparfum, selderpuree of vijf kroketjes per persoon
‘fine champagne’, Brussels loof, vanaf twee personen
bladspinazie, bospaddestoelletjes, keuze uit selderpuree of kroketjes, steeds vanaf 2 personen
stoempje met Brusselse spruitjes, picklessausje ‘Blackwell’
parfum van waterkers, pistou van trostomaatjes, aardappelpuree
Oostendse garnaal, sausje met champagne ‘Brut’
klassiek gereserveerd à l’amoricaine, 350 à 400 gr per persoon, vanaf 2 personen
U kunt ook gerechten bestellen naar eigen smaak / eigen suggestie aan de Chef
‘Comédie Française’ met Grand Marnier
met Kirsch