à la carte

Voorgerechten

  • Italiaans getint
    25.00

    "Orecchiette" beukezwammetjes, sjalot, knoflookparfum met delikatesse van ossestaart, afgewerkt met seizoenstruffel, ronduit "top"

  • Ons eeuwig succes
    20.00 € pp

    "Big Mac" vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    12.50 € pp

    "Big Mac" afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    27.00 €

    Gebakken eendelever van Maison Mitteault, met appeltjes en parfum van brandewijn

  • Mijn jeugdliefde
    18.50

    Verse zalm à la minute - snippers appeltjes, bieslook, roze peper, geglaceerd vissausje

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Specialiteit van onze slager
    40.00 € pp

    Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, “Rossini”, geserveerd met stoofprei, seizoentruffel, gebakken eendelever, sausje afgewerkt met port, Brandy en witte truffelolie, per 2 personen, 1 bakwijze per 2 personen

  • Italiaans getint
    30.00

    Gebraden gamberoni, geparfumeerd met oosterse kruiden, geserveerd op fijne linguini, prei en schaaldierenextract

  • Delicatesse van de hoeve
    26.00 €

    Suprême van fermière parelhoen , sautée van Brussels loof “style grand-mère” sausje met Barolowijn

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    Gebraden wit van tarbot, geglaceerd vissausje met infusie van mosterd, mousseline van polderaardappel en bladgroen

Naast onze klassiekers serveren wij elke week nieuwe suggesties volgens seizoensprimeurs.

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer

  • Patrijs (21 september)
  • Hert
  • Haas
  • Fazant
  • Reerug (15 oktober - eind december)

Nagerecht

  • Onze specialiteit

    Assortiment van Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop, kan met een glas Beaumes de Venise, maar ook Sauternes, een glas Port, West-Vleteren 12° of een Orval

  • Frambozen Melba

    Verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers en bloemsuiker

  • Klassiek

    Dame Blanche

  • Warme kersen

    Geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom en amandelschilfers

  • Mijn favoriet

    Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie, vanille-ijs en slagroom

Verder zijn er nog pousse-café's, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, ... .

KOSMOZZ © 2003-2019