à la carte

Voorgerechten

  • Italiaans getint
    25.00

    fijne linguini, jus van Parmigiano, wit van hoevekip, beukezwammetjes, afgewerkt met seizoenstruffel

  • Ons eeuwig succes
    22.50 € pp

    "Big Mac" vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    14.50 € pp

    "Big Mac" afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    28.00 €

    krokantje van peperkoek, gestoofde perzik, lavendelparfum, gebakken eendelever van “Maison Mitteault”, sausje met likeur van brandewijn

  • Delicatesse de la mer
    22.00 €

    crostini met gestoofde romeinse sla, gebakken wit van noordzee-delikatesse, afgewerkt met een pistou van Zuiderse tomaat en Grana-schilfers

  • Mijn nieuwe creatie
    25.00 pp

    Sautée van rattepatat, rode ui, groene asperges, fijne spekjes, koude bladgroente, fijne tranche, wild gerookte zalm, gepocheerd hoeve-eitje, afgewerkt met mousseline (per 2 personen)

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Italiaans getint
    27.00 €

    Orechiette “oortjespasta”, geserveerd met een saltimbocca “van kalfs- en parmaham”, citroen uit sorrento en salie op mijn manier geserveerd

  • Specialiteit van onze slager
    36.00 € pp

    Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, sausje met fijngehakte waterkers, mosterd, zwarte peper en Armagnac, sautée van nieuwe patatjes, rode ui, courgette en trostomaat, "1 bakwijze per tafel" (vanaf 2 personen)

  • Onze topper
    36.00

    Rozig gebraden duifje uit Anjou, minestrone van lentegroentjes, in eigen jus geserveerd

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    gebraden wit van grote tarbot, parfum van kervel, bladgroen, mimosa van hoeve-ei, wok van asperges

  • Wij denken reeds aan Marseille
    32.50 €

    gebonden cremeux de Calanques, groentjes van de markt, wit van mediterranée-vis, afgewerkt met  kruidenkaasje

Naast onze klassiekers serveren wij elke week nieuwe suggesties volgens seizoensprimeurs.

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer

  • Patrijs (21 september)
  • Hert
  • Haas
  • Fazant
  • Reerug (15 oktober - eind december)

Nagerecht

  • Onze specialiteit

    Assortiment van Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop, kan met een glas Beaumes de Venise, maar ook Sauternes, een glas Port, West-Vleteren 12° of een Orval

  • Frambozen Melba

    Verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers en bloemsuiker

  • Klassiek

    Dame Blanche

  • Warme kersen

    Geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom en amandelschilfers

  • Mijn favoriet

    Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie, vanille-ijs en slagroom

Verder zijn er nog pousse-café's, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, ... .

KOSMOZZ © 2003-2019