à la carte

Voorgerechten

  • Italiaans getint
    25.00

    fijne linguini, jus van Parmigiano, wit van hoevekip, beukezwammetjes, afgewerkt met seizoenstruffel

  • Ons eeuwig succes
    22.50 € pp

    "Big Mac" vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    14.50 € pp

    "Big Mac" afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    28.00 €

    krokantje van peperkoek, gestoofde perzik, lavendelparfum, gebakken eendelever van “Maison Mitteault”, sausje met likeur van brandewijn

  • Seizoensdelicatesse
    18.00 €

    Zeeuwse mosseltjes uit de schelp “goudmerk” op mijn manier geserveerd - “warme bereiding”

  • Zomers fris
    21.00

    koude kreeftmayonaise, frisse salade “jeune pousse”, gebakken groene asperges uit de Provence, cougounettes “reepjes” van tongfilets

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Italiaans getint
    35.00 €

    Fijne linguini, Franse sjalot, knoflook, citroenparfum, babykreeft uit de schaal, verfijnd met mijn geheime saus

  • Specialiteit van onze slager
    36.00 € pp

    Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, pikant zomers sausje “Curnonsky” en handgesneden frietjes, "1 bakwijze per tafel" (vanaf 2 personen)

  • Onze topper
    36.00

    Rozig gebraden duifje uit Anjou, kervelparfum, geconfijte worteltjes, in eigen jus geserveerd

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    in olijfolie geschroeid wit van grote tarbot, bladspinazie, mosterdsausje

  • Typisch België
    dagprijs

    simpel gebakken Noordzeetong, met zorg gefileerd door ons Jen, fijne boontjes, handgesneden frietjes, koude remouladesaus, “verfijnde tartaar”

Naast onze klassiekers serveren wij elke week nieuwe suggesties volgens seizoensprimeurs.

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer

  • Patrijs (21 september)
  • Hert
  • Haas
  • Fazant
  • Reerug (15 oktober - eind december)

Nagerecht

  • Onze specialiteit

    Assortiment van Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop, kan met een glas Beaumes de Venise, maar ook Sauternes, een glas Port, West-Vleteren 12° of een Orval

  • Frambozen Melba

    Verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers en bloemsuiker

  • Klassiek

    Dame Blanche

  • Warme kersen

    Geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom en amandelschilfers

  • Mijn favoriet

    Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie, vanille-ijs en slagroom

Verder zijn er nog pousse-café's, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, ... .

KOSMOZZ © 2003-2019