à la carte

Voorgerechten

  • Italiaans getint
    25.00

    “Orecchiette” beukezwammetjes, sjalot, knoflookparfum met delikatesse van ossestaart

  • Ons eeuwig succes
    22.50 € pp

    "Big Mac" vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    14.50 € pp

    "Big Mac" afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    28.00 €

    Crostini van peperkoek, stoofpeertjes in rode wijn, gebakken eendelever van “Maison Mitteault”

  • Delicatesse de la mer
    30.00

    Kort gebakken coquilles uit Dieppe, groene asperges, pistou van Zuiderse tomaat, sausje met parfum van groffe waterkers

  • Mijn nieuwe creatie
    25.00 pp

    Sautée van rattepatat, rode ui, groene asperges, fijne spekjes, koude bladgroente, fijne tranche, wild gerookte zalm, gepocheerd hoeve-eitje, afgewerkt met mousseline (per 2 personen)

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Italiaans getint
    25.00

    Fijne linguini, parfum van olijfolie uit Sicilië, moestuingroentjes, knoflook, trostomaat, afgewerkt met kwartelborstjes

  • Specialiteit van onze slager
    40.00 € pp

    Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, wok van Brussels loof, rattepatat, wintertruffel, sausje met zwarte peper en Armagnac, "1 bakwijze per tafel" (vanaf 2 personen)

  • Onze topper
    35.00

    Krokant gebakken kalfszwezerikjes, mengeling van geconfijte worteltjes en beukezwam, sausje afgewerkt met poivre vert

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    Gebraden wit van grote tarbot, geserveerd op een delikatesse van geglaceerde wintergroente

  • Hoevespecialiteit
    30.00

    Gebraden suprême van franse parelhoen “fine champagne"

Naast onze klassiekers serveren wij elke week nieuwe suggesties volgens seizoensprimeurs.

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer

  • Patrijs (21 september)
  • Hert
  • Haas
  • Fazant
  • Reerug (15 oktober - eind december)

Nagerecht

  • Onze specialiteit

    Assortiment van Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop, kan met een glas Beaumes de Venise, maar ook Sauternes, een glas Port, West-Vleteren 12° of een Orval

  • Frambozen Melba

    Verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers en bloemsuiker

  • Klassiek

    Dame Blanche

  • Warme kersen

    Geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom en amandelschilfers

  • Mijn favoriet

    Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie, vanille-ijs en slagroom

Verder zijn er nog pousse-café's, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, ... .

KOSMOZZ © 2003-2019