à la carte

Voorgerechten

  • Nostalgie
    22.50 €

    verse zalm, belegd met appeltjes, bieslook, roze peper, geglaceerd vissausje “warm”

  • Italiaans getint
    25.00 €

    fijne linguini,mosseltjes uit de schelp, selderie, trostomaat, parfum van pastis en dille

  • Ons eeuwig succes
    22.50 € pp

    "Big Mac" vanaf 2 personen, witloof, geplette patat, spekjes, sla, witte truffelolie, scampi, afgewerkt met gerookte zalm (koud/warm)

  • Supplement
    14.50 € pp

    "Big Mac" afgewerkt met kaviaar

  • Specialiteit
    28.00 €

    gebakken eendelever van “Maison Mitteault”, met appeltjes, geblust met Calvados

  • Klassiek
    25.00 €

    huisgepocheerde en koud geserveerde terrinne van ganzelever met zijn confituren

  • Klein maar fijn
    21.50 € pp

    slaatje, verfijnd met roze pompelmoes, groene asperge,gebraden kwartelborstjes, gelakt met honing, sausje aigre doux vanaf 2 personen

  • Kaviaar
    85.00 €
    Snoepje van Belgische parels, 30gr, fris geserveerd met toast

Hoofdgerechten

  • Italiaans getint
    35.00 €

    Fijne linguini, jus van Parmegiani, wit van hoevekip, beukezwammetjes, afgewerkt met seizoenstruffel

  • Specialiteit van onze slager
    36.00 € pp

    Chateaubriand van het Belgisch wit Blauwe ras, sautee van Brussels loof, geparfumeerd met thym, sausje met rode wijn en Franse sjalot, "1 bakwijze per tafel" (vanaf 2 personen)

  • Voor de visliefhebber
    dagprijs

    in olijfolie geschroeid wit van grote tarbot, winters stoempje, mosterdsausje

Naast onze klassiekers serveren wij elke week nieuwe suggesties volgens seizoensprimeurs.

Onze grote specialiteit: wildbereidingen volgens aanvoer:

vanaf 10 oktober - rozig gebraden hertekalf Arlekijn van twee wildsausjes

vanaf 15 oktober - simpel gebraden fazanthaan fine champagne - per 2 personen

rozig gebraden hazerug, cremeux van schorseneren, bospaddestoelen, dobbelsteentjes foie gras, wildsausje met port brandy en witte truffelolie - per 2 personen

Nagerecht

  • Onze specialiteit

    Assortiment van Franse kazen met huisgemaakte rode wijn siroop, kan met een glas Beaumes de Venise, maar ook Sauternes, een glas Port, West-Vleteren 12° of een Orval

  • Frambozen Melba

    Verse frambozen met sausje van frambozen, vanille-ijs, slagroom, amandelschilfers en bloemsuiker

  • Klassiek

    Dame Blanche

  • Warme kersen

    Geparfumeerd met kirsch, vanille-ijs, slagroom en amandelschilfers

  • Mijn favoriet

    Fijne flensjes met frambozen, besprenkeld met Eau de Vie, vanille-ijs en slagroom

Verder zijn er nog pousse-café's, champagne voor zij die graag in stijl een aangename avond afsluiten, ... .

KOSMOZZ © 2003-2019